Trivselsmåling – om elevernes trivsel på de sociale medier

Forberedelse:

Forløbet indledes med en måling af elevernes trivsel på de sociale medier. (Se spørgsmålene i trivselsmålingen her)

 
1) Bestil adgang til trivselsmålingen ved at udfylde formularen herunder eller skriv en mail til het@youglobe.dk om, at I gerne vil foretage en trivselsmåling. Herefter sender vi dig et link til trivselsmålingen, som du kan sende videre til eleverne.

OBS! Der kan gå 24 timer, fra du bestiller adgang, til du modtager linket. 

2) Send et brev ud til forældrene om, at I nu går i gang med et forløb, hvor elevernes digitale trivsel måles, og hvor I laver klassens egne trivselsregler. Brug evt. vores forslag til forældrebrev.

Sådan gør du:

1) Præsenter forløbet: Vi skal nu i gang med et forløb om trivsel på de sociale medier. Forløbet skal munde ud i, at vi laver klassens egne online trivselsregler. Vi skal nu undersøge, hvordan I har det i jeres onlineliv og særligt, hvordan I har det med hinanden på de sociale medier. 

2) Eleverne udfylder det webbaserede spørgeskema via det link, du har fået tilsendt. Spørgeskemaet kan både tilgås via mobil, iPad eller computer. Det kan kun udfyldes én gang fra samme IP-adresse (dvs. fra samme telefon/iPad eller computer). 

3) Få tilsendt resultaterne ved at besvare den mail, du modtog med linket til trivselsmålingen (fra het@youglobe.dk). Herefter modtager du resultaterne på mail indenfor 24 timer. 

Bestil link til trivselsmåling

NB! Hvis du ønsker at se spørgsmålene i trivselsmålingen, før du bestiller en måling, så klik på linket ude til højre. Brug kun denne bestillingsformular, når du vil bruge trivselsmålingen i en konkret klasse.