Forslag til forældrebreve

Forældrebrev modul 1

Kære forældre

Vi går nu i gang med et forløb om trivsel på de sociale medier. I den forbindelse vil vi foretage en trivselsmåling, hvor eleverne anonymt besvarer en række spørgsmål om, hvordan de har det i deres online-liv, og hvordan klassen har det med hinanden på de sociale medier. Derefter udarbejder vi klassens egen online trivselspolitik. Når forløbet er færdigt, sender vi jer hovedkonklusionerne fra trivselsundersøgelsen samt trivselspolitikken, som vi håber, I vil bakke op om. I kan evt. læse mere om forløbet på www.digitalsuperkarma.dk/foraeldre

Med venlig hilsen

Forældrebrev modul 5

Kære forældre

I forbindelse med vores forløb om trivsel på de sociale medier, har vi i klassen formuleret en online trivselspolitik, som er en række regler for, hvordan vi passer på hinanden på de sociale medier. Den er indsat nedenfor og vi håber, I vil læse den og støtte op om den. 

Eleverne har anonymt besvaret en række spørgsmål om, hvordan de omgås hinanden på de sociale medier. Undersøgelsen viste, at:

(INDSÆT HER DE HOVEDKONKLUSIONER DU HAR DRAGET FRA UNDERSØGELSEN). 

Vi gentager trivselsmålingen om et par måneder, hvor vi også evaluerer på, hvordan det går med at overholde den nye online trivselspolitik. Hvis resultaterne giver anledning til bekymring, hører I fra os.

Undersøgelser viser, at mange unge savner, at deres forældre interesserer sig for den del af deres liv, der foregår på de sociale medier. Find gode råd til hvordan I kan tale om det her: www.digitalsuperkarma.dk/foraeldre 

Klassens online trivselspolitik 
(INDSÆT TRIVSELSREGLERNE HER) 

Med venlig hilsen